Retreat Being

Retreat betekent: Terug trekken.

Dit kan ik je aanbieden bij Massage & Coach praktijk Being in Berkel en Rodenrijs. Een plek waar je je even helemaal kan terug trekken van alle drukte.

Waar jouw zijn centraal staat en waar je er ook alleen maar hoeft te zijn.

  

Een retreat is een heerlijke manier om te ontspannen en even vrij te zijn van de dagelijkse bezigheden. Door deze dagelijkse bezigheden is het wel eens lastig te stoppen met denken en te voelen wat voor jou belangrijk is.

Soms zitten we met onze energie zoveel in ons hoofd. We zijn de hele dag druk met onze gedachten waardoor we de hele dag dingen "moeten" en we geen balans ervaren tussen drukte (spanning) en ontspanning. Hierdoor weten we niet meer wat belangrijk voor je is, overzie je bepaalde situaties niet meer en voel je je uitgeput.

 

Massage is een mooi middel om je lichaam te voelen, thuis te komen bij jezelf en te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft en wat jij nodig hebt. Even uit het hoofd en weer in je lichaam komen.

Dit middel kunnen we gebruiken in combinatie met coaching. Een coach gesprek waarin we jouw zijn centraal stellen zodat je meer inzichten krijgt in wat voor jou belangrijk is en hoe je daar in je dagelijkse leven meer aan toe kan geven.

 

Je wordt ontvangen in een huiselijke, ontspannende ruimte en indien gewenst een kopje thee of koffie. 

We hebben een kort kennismakingsgesprek alvorens we beginnen met een massage van 60 minuten. Je mag een lekkere etherische olie uitzoeken waarmee je wordt gemasseerd.

Je rug, schouders, nek, armen en benen worden op een holistische wijze gemasseerd. Dit betekent dat we aandacht geven aan wat aandacht nodig heeft. Dit kan betekenen wanneer je bijvoorbeeld spanning vasthoudt in je onderrug daar meer wordt gemasseerd dan bijvoorbeeld in je nek. Elk mens is uniek en vraagt om een unieke aanpak!

 

Wanneer we klaar zijn met de massage vraag ik je om op je rug te komen liggen zodat je rustig bij kan komen en verder kan ontspannen. Wanneer je op je rug ligt kan het zijn dat ik gebruik maak van muziek, geuren, een korte massage van de voeten en of nek, een oogkussen voor een diepere ontspanning of een totale stilte. Dit om zorg te dragen aan een nog diepere ontspanning zodat je nog beter kan ervaren wat voor jou belangrijk is.

  

Na de massage zullen we nog meer ruimte geven aan wat voor jou belangrijk is en hoe jij in je dagelijkse leven hier meer aan toe kan geven.

Dit gebeurt door middel van een coachgesprek van ongeveer 60 a 70 minuten.

Ik zal naar je luisteren en mijn vaardigheden als coach en ervaringen als mens inzetten om jou op weg te helpen. Je kan van mij verwachten dat ik zonder oordeel naar je luister, eerlijk ben, geïnteresseerd en doortastend ben.

  

Voor vragen en of meer informatie kan je contact met mij opnemen.