Wat zeggen anderen over Massage & Coach praktijk Being

Alexander van den Berg ZIN.nu vertelt: 

Ik heb Vanessa mogen opleiden tot coach in de Erkende Post HBO opleiding "meesterlijk coachen". In de anderhalf jaar van de opleiding heb ik Vanessa ervaren als iemand die de kwaliteiten van een coach van nature al sterk in zich heeft. Dat maakt haar van nature fijnzinnig en wijs. Daardoor had Vanessa weinig nodig om in beweging te komen en te groeien. Als coach is ze authentiek, warm en ondersteunend.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carmen vertelt:

 

Ik kom al geruime tijd en regelmatig bij Vanessa voor massages. Dat bevalt me uitstekend! Ze voelt precies waar de knopen zitten. Maar daar stopt het niet. Vanessa heeft ook een luisterend oor en probeert waar nodig helderheid te geven. Dat doet ze op een hele rustige en vriendelijke manier. Heel ongedwongen heeft ze me al een aantal keer andere inzichten gegeven. Uiteraard is het dan aan mij om daar wat mee te doen. Soms lukt me dat en soms niet. Ik beveel het dan ook iedereen aan om eens bij haar langs te gaan!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Michelle vertelt:

 

Wat ben ik blij dat ik bij Massage en Coach praktijk Being terecht ben gekomen! Ik ben bij verschillende massagepraktijken geweest. Je zou denken dat elke massage hetzelfde is. Dat heb ik wel ondervonden dat dit niet zo is. Vanessa maakt echt het verschil. Je merkt aan alles dat ze met aandacht masseert. Ze merkt wat het lichaam nodig heeft en ze overlegt. De praktijk is een warme plek om te komen. De sfeer is erg fijn. Daar draagt Vanessa ook echt aan bij. Ze is oprecht en geinteresseerd, altijd weer een warm welkom! Je kunt en mag jezelf zijn bij haar.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een dame vertelt: 

Vanessa is een persoon waarbij ik mij vanaf dag een op mijn gemak voelde. Ze is een hele warme en sociale persoonlijkheid. Hierdoor wordt het praten over jezelf een heel stuk makkelijker gemaakt. Ik had het idee dat niets gek of raar was. Een potje huilen kan ook gewoon. Ze neemt echt de tijd voor je en is goed in luisteren. Vanessa is heel goed in de dingen zo te verwoorden dat je heel goed gaat nadenken. 

 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door te beseffen dat ik goed ben zoals ik ben. Het aangeven van mijn grenzen en nee zeggen vond ik altijd heel moeilijk. Dit is nog steeds geen automatisme en moet hier nog steeds alert op zijn maar het gaat een heel stuk beter dan voor de coaching.

De coaching bij Vanessa heb ik als zeer fijn en heel leerzaam ervaren.

 

Commentaren: 0